Yhdet lentoliput tuli taas varattua. Miehellä on yksi loma tarjolla mutta sille lomalle ei ole lentoja Suomeen joten ajateltiin viettää jossain yhteinen loma kun hän ei Thaimaahan mukaan pääse. Katselin lentojen hintoja johonkin sinne päin ja malev tarjosikin noin 200e lentotarjouksia Skopjeen, Thessalonikiin ja Ateenaan.

Skopjea aluksi mietittiin kun se olisi lähellä ja ajokeleistä kun ei marraskuussa sielläkään tiedä (autossa ei ole talvirenkaita), muutenkin Skopjessa viikon reissu kuulosti melko ankealta kun siellä ei nyt ihan kauheasti nähtävää ole.

Ateena taas on kohde johon ei muuten ehkä tulisi lähdettyä kun en ole oikein mikään kaupunkilomailija ihminen. Nyt siis varasin sinne lennot ja marraskuussa on aikomus lähteä. Hotelleja olen katsellut mutta aikaa se vie kun ei tunne kaupunkia ja haluisimme kuitenkin kivalta paikalta hyvän hotellin kohtuulliseen hintaan, onneksi ei ole sesonkiaika ja kaikilla muillakin samat haaveet. Tällä hetkellä aluetoivomuksena on Plaka, pitänee jatkaa vielä hotelliin tutustumista.

Ostoslistaa on kertynyt jo valtavasti. Päätettiin tänään että uutena vuotena voisimme pitää kreikka-aiheiset teemajuhlat työkaverin kanssa. Lisäksi olisi kiva löytää askartelukauppa josta saisi hieman erityylisiä askartelutavaroita kun Suomesta. Joululahjojakin pitäisi katsella.