Thaimaahan olen ihastunut ja vielä ainakin kerran sinne haluan. Kaksi kertaa siellä reppureissaillut miehen kanssa, mutta nyt olisi tarkoitus lähteä hyvän ystävän kanssa matkalle. Koskaan aiemmin en ole ystävän kanssa matkustanut ja kovasti sitä nyt odotan. Ystävä oli helppo ympäripuhua tai lähinnä kysyä että milloin lähdetään.

Matkustus ajankohdaksi olemme miettineet kylmää tammikuuta kun on pitkä talvi vielä edessä. Saa mukavan rusketuksen ja työkaverit kaateellisiksi, toisin sanoen palan jälleen ja kotiutuessa auringosta on todisteena vaan hilseilevä iho...

Tyhjillä rinkoilla lähdemme tai korkeintaan otamme reissun jälkeen poisheitettäviä tavaroita mukaan, koska tulomatkalla rinkka on täysi askartelutarvikkeita! Bangkokin valtavilta viikonloppumarkkinoilta olen löytänyt askartelijan paratiisin jos vaan hermot ja jalat kestää kävelyä valtavassa kuumuudessa ja ruuhkassa.

Ostoslistalta löytyy :  Mulperipaperia kaikkia maailman värejä, hinta n. 2e/10kpl
                                 Itsetehdystä paperista korttipohjia, hinta n. 2e/50kpl
                                 Nauhoja kaikissa kuoseissa, hinta n. 1e/10m
                                 Paperikukkasia kaikissa väreissä, hinta n. 0.5-1e/50kpl

Ahh sitä autuutta kun pääsen sinne markkinoille...Kyllä kortteja alkaa taas valmistumaan vauhdilla kun saa tarvikkeita. Ihan kun niitä ei olisi kaikki nurkat täysi muutenkin. No aina voi löytyä jotain uutta...

Nyt on sitten lentoliput hakusessa, hieman on vielä kalliita minun makuuni. 900-1000e vielä tässä vaiheessa tammikuun matkat, aikaisemmista matkoista olen maksanut 700-800e. Eli nyt vaan odottelemaan hintojen tippumista. Onneksi lentoja on paljon ja me kun emme tarvitse kun pelkät lennot, pakettimatkat alkaa kuulemma olla jo loppuunmyytyjä.